Infoavonden

• Heb je soms ook het gevoel dat je partner een andere taal spreekt en je niet begrijpt?
  • Vraag je je af waarom anderen zich druk kunnen maken over futiliteiten?
  • Begrijpen je gezinsleden niet altijd waar jij je druk om maakt?
  • Denk je weleens: “Waarom doen de anderen niet gewoon ‘normaal’?”
  • Heb je ook het gevoel dat je uiting van liefde niet altijd ten volle gewaardeerd wordt?

Dan is deze informatieavond helemaal op jouw lijf geschreven!

Naar aanleiding van de lancering van het boek ‘Begrijp me dan toch! Een handleiding voor sterkere, liefdevolle relaties’ organiseert de Enneagramschool informatieavonden waarop de bovenstaande vragen beantwoord worden.

Je maakt kennis met de drie instincten of liefdestalen en hoe deze een impact hebben op quasi alle domeinen van je leven. Je dominant instinct stuurt immers op een onbewuste manier veel van je gedrag aan. Het bepaalt ook op welke manier je je liefde zal tonen ten opzichte van je partner en je kinderen en wat je verwacht van hen. Als zij echter een andere liefdestaal spreken, zal er onbegrip ontstaan met frustraties tot gevolg. Je bewust worden van het feit dat er spraakverwarring heerst, zorgt ervoor dat je bepaalde gebeurtenissen minder persoonlijk neemt. Je kan meer medeleven opbrengen waardoor je relaties verbeteren. Er zijn dus gelukkig remedies om je relaties te verbeteren en vooral ook zelf gelukkiger in het leven te staan!

PRAKTISCHE INFORMATIE
Onthaal vanaf 19u. Boekvoorstelling of presentatie start om 19u30. Vanaf 21u30 kan u nog napraten met een drankje.
Prijs voor inschrijving is 25 Euro (excl. 21% BTW), maar bij effectieve aanwezigheid ontvangt u het boekje ‘de Rijkdom van de drie instincten’ ter waarde van 15 Euro.

Schrijf je nu in door op je datum en locatie van keuze te klikken:

– 10 oktober in Hasselt met Marianne

–  22 oktober in Hasselt met Marianne

– 23 oktober in Aartselaar met Sandra

– 21 november in Aartselaar met Sandra

In Hasselt gaat de informatieavond door in de kantoren van Triam, Woutersstraat 1, 3500 Hasselt. Voor de sessies in Aartselaar is het juiste adres Koekoekstraat 1 (Eerste verdieping), 2630 Aartselaar.

Je zou ons een groot plezier doen indien je deze informatie zou verspreiden in je netwerk. Dank je wel op voorhand!

Hopelijk ontmoeten wij elkaar op één van deze avonden!

Met vriendelijke groeten,
Marianne en Sandra