Te gast bij Van Gils

Te gast bij Van Gils

Op 18 september 2018 is het zover: de officiële lancering van het boek ‘de Kracht van het Enneagram’. Uitgerekend op die dag zal Sandra De Clercq te gast zijn in het praatprogramma Van Gils & Gaste, samen met Ann Pira. Zij volgde meerdere Enneagramtrainingen bij de Enneagramschool en is bereid om mensen samen met ons te enthousiasmeren om de beste versie van zichzelf te worden.

Read More
Coach Café Brussel

Coach Café Brussel

Op 18 oktober 2018 verwelkomt het Coach Café Brussel Sandra De Clercq om haar nieuwe boek ‘de Kracht van het Enneagram’ voor te stellen en de meerwaarde van het model in coaching toe te lichten. Meer informatie vindt u hier. Inschrijving vooraf is noodzakelijk aangezien de plaatsen beperkt zijn.

Read More
Een heus boek!

Een heus boek!

Voorjaar 2019 of misschien zelfs sneller zal de Enneagramschool in samenwerking met een grote uitgeverij hun eerste boek uitbrengen. De bedoeling is om het Enneagram te verspreiden bij een zo breed mogelijk publiek. Het opzet is dat het boek een eerste kennismaking is met het model. En wie weet volgen er dan nog wel? Ondertussen blijven we natuurlijk zelf ook producten maken en drukken om ook meer diepgaande kennis en ervaring te delen met jullie. Deze producten zullen dan enkel in onze webshop te koop zijn.

Read More
NIEUW: Enneagram voor koppels

NIEUW: Enneagram voor koppels

Op 2 en 3 maart gaan we voor het eerst aan de slag met koppels zodat er meer begrip en mildheid komt naar elkaar toe. Je krijgt een echte handleiding voor elkaar mee en een heuse werkkoffer om nog jaren aan de relatie te sleutelen!

Read More
NIEUW: Workshop Ret jezelf

NIEUW: Workshop Ret jezelf

Aangezien  we keer op keer vastellen in coachingsessies dat elk Enneagramtype te kampen heeft met belemmerende gedachten, hebben we besloten een dagje aan de slag te gaan op een heel praktische manier. Je leert je belemmerende gedachten herkennen, deze bij te sturen en werken met versterkende gedachten. Eens je dit onder de knie hebt, zal dit je een enorme hefboom tot persoonlijke groei opleveren. Schrijf je snel in voor de eerste editie op 5 februari 2018 in Aartselaar.  

Read More
Training volgen in de zomervakantie

Training volgen in de zomervakantie

Nieuw! We bieden je nu ook de kans om tijdens de zomervakantie in alle rust te genieten van een opleiding. Op 6&7 juli is er een opleiding: Ontdek de 9 ontwikkelingspaden gepland in de Heerlijckyt te Geetbets. Overnachten op dit prachtige domein is ook mogelijk. Kijk hier voor meer details.

Read More
Nieuwe training: Gehechtheids- patronen

Nieuwe training: Gehechtheids- patronen

Op 22 april gaan we onderzoeken wat het nu juist betekent dat types 3, 6 en 9 gehecht zijn, 1, 4 en 7 frustratietypes en 2,5 en 8 de afwijzingstypes. Wat dit juist betekent, hoe dit ontstaat en welke impact dit heeft op jouw verdere leven is het thema van deze dag. Je zal voor altijd door een nieuwe bril naar je relaties kijken! Klik hier voor meer informatie.

Read More
Enneagram en Colruyt

Enneagram en Colruyt

Sinds 2008 verzorgt Match@Work BVBA (sinds 2013 ook de Enneagramschool) alle Vlaamstalige Enneagram trainingen binnen Colruyt group. We kunnen getuigen dat Colruyt een mooi voorbeeld geeft in het investeren in persoonlijke groei van hun medewerkers. Elke medewerker kan tot 8 dagen Enneagram volgen en er wordt gretig gebruik van gemaakt. Collega’s verstaan elkaar veel beter en krijgen een handleiding voor elkaar. Ze beseffen dat niemand de waarheid kent maar ze allemaal door hun eigen subjectieve bril kijken. Het is de meest populaire persoonlijke groei training. Ondertussen hebben we ongeveer een 1700 mensen opgeleid binnen de groep en het model leeft...

Read More