Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Informatieavond Ontdek de Kracht van het Enneagram

23 oktober 2018 @ 19:00 - 22:30

Misschien is uw nieuwsgierigheid gewekt door de aandacht dat ons boek ‘de Kracht van het Enneagram’ kreeg in Van Gils & Gasten en op de radio. Of misschien was je al  geïntrigreerd? Wil je meer weten? Dan zijn deze informatieavonden echt iets voor jou!

De avond vangt aan met het mondeling toelichten van onze visie op het Enneagram als model aan de hand van het zonet verschenen boek ‘De kracht van het Enneagram’. We hebben geen tijd om de negen types allemaal toe te lichten maar we vinden het belangrijk om de filosofie achter het model te verduidelijken. Waar zit die kracht dan juist? Waarom zijn wij al jarenlang zo begeesterd door dit model?

Daarna willen we het boek overstijgen en wat dieper ingaan op hoe de Kracht van het Enneagram in de praktijk kan omgezet worden in verschillende toepassingsgebieden. We denken dan aan werken met jongeren, in gevangenissen, in coaching of therapie, in teams, in koppels, in conflicthantering, in communicatietrainingen en noem maar op. Het Enneagram is eigenlijk overal en altijd te observeren en in te zetten eens je het model kent. Je bent verwittigd: eens je het model kent, kan je niet meer door je oude bril naar de wereld kijken.

A mind that is stretched to a new dimension can never go back to its old dimension!

Onthaal vanaf 19u.

Boekvoorstelling start om 19u30. Vanaf 21u30 kan u nog napraten met een drankje en een hapje.

Locatie: Enneagramschool, Koekoekstraat 1, 2630 Aartselaar

Prijs voor inschrijving is 25 Euro (excl. 21% BTW), maar bij effectieve aanwezigheid ontvangt u een product (waaier of boekje) naar keuze ter waarde van 15 Euro.

We nodigen u uit ons uw algemene vragen over het model op voorhand door te mailen. Dan zullen wij het maximale doen om de avond zo veel mogelijk op maat van ons publiek te maken. Voor alle duidelijkheid gaat het dan wel over algemene vragen, spijtig genoeg kunnen we in een informatiemoment moeilijk op individuele cases ingaan aangezien dit ons te ver zou afleiden van het thema.

 

Details

Date: 23 oktober 2018
Time: 19:00 - 22:30

Locatie

Venue Name: Enneagramschool Aartselaar
Address: Koekoekstraat 1
Aartselaar, Antwerpen 2630 België

+ Google Maps
Phone: 0473662465

Organisatoren

Organizer Name: Sandra De Clercq
Organizer Name: Marianne Requilé