Vragenlijst

Home / Vragenlijst

Het ontdekken van je basistype, dominant instinct en tritype is een ontdekkingstocht op zich. Het kan nooit een doel op zicht zijn. Het kennen van deze aspecten, geeft je meer inzicht in je gedragspatronen en daardoor ook meer bewustzijn om de juiste keuze te maken. Het observeren van de negen types en de drie instincten is een zeer waardevol proces op zich. Om dit proces zo grondig mogelijk te ervaren, is het belangrijk om je te laten begeleiden door een Enneagramcoach of trainer die een degelijke opleiding heeft gehad van het Enneagram in al zijn aspecten.

Halin-Prémont Enneagram Indicator

Deze gevalideerde vragenlijst is ontwikkeld door Philippe Halin en Jacques Prémont en geeft inzicht in je basistype en dominant instinct.  Deze online vragenlijst is enkel af te nemen mits begeleiding van een gecertificeerde HPEI trainer of coach.

Om meer te weten te komen over de wetenschappelijke basis van deze vragenlijst, klikt u hier.

Enneakaarten

Deze zijn ontwikkeld door Katherine en David Fauvre van Enneagram Explorations. Via deze kaarten kan je je basistype, je dominant instinct en tritype bepalen. De test via de Enneacards zijn momenteel in het Engels beschikbaar op www.enneagram.net. De kaarten en rapporten zijn inmiddels vertaald in het Nederlands maar dienen nog geprogrammeerd te worden. Van zodra deze beschikbaar is in het Nederlands, vind je hem hier online.

Facebook